Groep 5a

Welkom op de pagina van groep 5A 

 

Groep 5A telt dit jaar 21 enthousiaste leerlingen en de leerkracht van deze groep is meester Amin. Bij ons in de groep leren wij van de meester maar ook van elkaar. Zo hebben de leerlingen de ruimte om een ander te helpen mits het eigen werk goed is afgerond. 

 

In groep 5A helpen wij elkaar dus om het beste in onszelf naar boven te halen. Tevens hebben wij in de klas duidelijke regels met elkaar afgesproken, op deze manier verwezenlijken wij een fijne leeromgeving. 

 

Daar waar wij in groep 4 veel geoefend hebben met technisch lezen, focussen wij nu vooral op begrijpend lezen. Dit is namelijk van essentieel belang voor elk schoolvak.  

 

Godsdienst

Kanjertraining

Geschiedenis

Aardrijkskunde

Natuur

Knutselen

Gym

Onze leerlingen gaan dit schooljaar ook een boekbespreking en een spreekbeurt houden. Voor de boekbespreking mogen de leerlingen zelf een boek kiezen en de spreekbeurt zal over hun persoonlijkheid gaan . Zo leren we elkaar nog beter kennen!

 

Met twee enthousiaste leerkrachten en 21 geweldige en leergierige leerlingen zal dit schooljaar met de wil van Allah een geweldig en leerzaam schooljaar zijn voor deze groep, ondanks de coronamaatregels.

 

Lieve groeten uit groep 5a!

Leerkracht groep 5a

Meester Amin
Boumadkar

Groep 5a