Groep 6A

Welkom in groep 6A

Dit schooljaar zitten 21 leerlingen in groep 6a. Er zitten 11 jongens en 10 meisjes in de groep. Van maandag tot en met woensdag staat meester Emre voor de klas. Meester Emre is coördinator van cultuureducatie, heeft een passie voor wereldoriëntatie en geeft op deze dagen ook de zaakvakken. Op donderdag en vrijdag staat juf Ouassima voor de klas. De laatste dag van de week sluiten we af met een gezellige knutselmiddag. 

 

De kinderen van groep 6 zijn harde werkers en weten van aanpakken! Met de juiste aandacht en begeleiding kunnen de kinderen goed doorwerken. Om er een topjaar van te maken, hebben wij gouden regels opgesteld. Deze gouden regels zorgen voor een fijne sfeer in de klas. 

 

Leerlingen leren beter van en met elkaar. Daarom stimuleren wij in de klas het coöperatief samenwerken. De leerlingen werken samen met plezier en bereiken samen veel moois! Niet alleen in de klas werken de leerlingen graag samen, maar ook tijdens de gymlessen van meester David. Tijdens deze lessen zijn de leerlingen sportief, gedreven en gymmen ze leuk samen. 

 

De lessen van meester Mohamed vinden de kinderen erg interessant en de verhalen van de profeten maken veel indruk op hen. De lessen die zij hieruit leren, hebben een positieve invloed op de normen en waarden die in de klas heersen. Samen bereiken wij veel moois! 

Godsdienst

Kanjertraining

Geschiedenis

Aardrijkskunde

Natuur

Knutselen

Gym

Onze leerlingen gaan dit schooljaar ook een boekbespreking en een spreekbeurt houden. Voor de boekbespreking mogen de leerlingen zelf een boek kiezen en de spreekbeurt zal over hun persoonlijkheid gaan. Zo leren we elkaar nog beter kennen!  

Door samen te werken, kunnen de leerlingen met en van elkaar leren. Dit is dan ook ons uitgangspunt.   

   

Met twee enthousiaste leerkrachten en 21 geweldige en leergierige leerlingen, zal dit schooljaar met de wil van Allah een geweldig en leerzaam schooljaar zijn voor deze  groep. 

 

Lieve groeten uit  groep  6A!  

Leerkrachten groep 6A:

Meester Emre

Groep 6A

Juf Ouassima

Groep 6A